Home

Over de trainer

De training

Verdiepingsdagen

Voor wie

Persoonlijk

Reacties

Agenda

Inschrijven

Contact

Snelle handvatten of een diepgaand gesprek

Regie over de belangrijke zaken in het leven. Dat willen we allemaal. Maar er zijn wel eens wat hobbels te nemen. Veel mensen hebben last van overmatige stress. Of problemen in de privé- of werksituatie. En iedereen moet wel eens belangrijke beslissingen nemen, of belangrijke onderhandelingen voeren, of andere gesprekken waarvoor een goede voorbereiding nodig is om de regie in handen te kunnen nemen.

Heb je dat ook wel eens en zou je graag willen sparren met een onafhankelijke gesprekspartner? Bel dan de PyramideRegieLijn. Professionele begeleiding in de vorm van Direct coaching voor ondernemers, bestuurders, leiders, managers en medewerkers. Of voor bijvoorbeeld advocaten, specialisten en hulpverleners. Zij kunnen 24/7 contact opnemen met Pyramide. Voor een diepgaand gesprek, of even kort voor snelle handvatten. Bel de avond van tevoren, of eerder, net wat je wilt, en het resultaat zal verrassend blijken.

Meer info
Vraag vrijblijvend onze brochure aan, of bel (055 522 39 26) of mail ons (info@pyramide.nl) gerust. Wij lichten graag de mogelijkheden en de voordelen toe.

Met hartelijke groet,
Bert-Jan van der Mieden

Contact

Levensregisseur
Henri Dunantlaan 55
7312 AV Apeldoorn

T: +31 (0)55 5223926
M: +31 (0)6 53313147
E: info@levensregisseur.eu

De PyramideRegieLijn
Direct coaching: professionele begeleiding via mail en telefoon
Meer info
Schrijf u in voor de Masterclass Vertrouwensmanager
Meer info
Bestel hier het nieuwe boek van Bert-Jan van der Mieden:
"Eenheid in verscheidenheid"